Tales of a Heart

125 kr
Artikelnummer: CD004
Tillverkare: TBM records
Lagerstatus: I lager

Tina Stenbergs tredje fullängsalbum, inspelat i Blacklake Studio, Stockholm. Producerad av Göran Eriksson.
Release: 2009


01. Adam & Evw

02. My Biggest Mistake

03. Someday

04. Now That You´re Gone

05. Sadly True

06. In Your Eyes

07. How Did We End Up Here?

08. Forgive Me

09. (Things I'd Like To Do) To You

10. Cry Alone

11. Better Stay Apart